Skip to main content
Puzzel van de week

Olympische Spelen

Wasgij - Olympische Spelen

Olympische puzzelspelen

De Olympische Winterspelen van Beijing 2022 vinden plaats van 4 tot en met 20 februari. Met deze Wasgij Destiny legpuzzel Olympische spelen wanen we ons even in de zomereditie van dit sportfestijn. En niet zomaar een editie, nee we beginnen bij het begin. Én we maken de voorstelling van hoe het er tegenwoordig aan toe zou gaan. Maar hoe zou dat zijn? Niet met z’n allen zo dicht op elkaar…

Laat je verbeelding spreken
Wasgij puzzels zijn zo leuk omdat je niet volgens een bepaalde plaat puzzelt, maar je moet je verbeelding gebruiken en al puzzelend ontdekken wat de voorstelling moet zijn. Daarbij heb je een paar uitgangspunten. Het gaat om de toekomst, dus karakters zullen wellicht hetzelfde uiterlijk hebben en beoefenen hun sport nu anders. Of er komt een andere winnaar uit de bus. Het is dus superleuk om gaandeweg de kleine verhaaltjes te kunnen “lezen”.

Of toch de wintereditie?
Er zijn heel veel Wasgij puzzels, dus ook met de winterspelen als thema. Op deze Mystery puzzel Winterspelen zien we de openingsceremonie waarbij de ogen van de wereld gericht zijn op de trotse sporters die voorbijtrekken en naar het publiek zwaaien. Sommigen tonen zelfs hun sportieve vaardigheden. Zal deze historische gebeurtenis probleemloos verlopen, of begeven de atleten zich op glad ijs?

TijdVoorPlezier - Olympische spelen
TijdVoorPlezier - Olympische winterspelen

Contact

TijdVoorPlezier
Heesterveld 37
5271 XM Sint-Michielsgestel
info@tijdvoorplezier.com
06-46238101

Gegevens

KvK: 82152020
BTW: NL003649534B19

Webwinkel Keurmerk
De waardering van tijdvoorplezier.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 78 reviews.