Skip to main content

Verzenden & retourneren

Bestellingen die vóór 16.00 uur geplaatst zijn, worden op dezelfde werkdag verzonden. In uitzonderlijke gevallen kan er vertraging ontstaan, maar daar wordt dan bericht van gegeven.

Verzendkosten

  • Nederland: € 5,99
  • België: € 8,75
  • Gratis verzending vanaf een aankoopbedrag van € 35,00.

Er volgt altijd een bevestigingsmail zodra de bestelling is overgedragen aan de bezorgdienst. Heb je niets ontvangen en ook niet in de spam of ongewenste berichten? Neem dan contact met me op.

Retourneren

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na deze annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, mits de volledige bestelling retour komt.

De kosten om het product van jouw huis naar de webwinkel te sturen zijn voor eigen rekening. Voor nieuwe producten geldt dat deze ongeopend en in de originele verpakking dienen te zitten.

Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met me opnemen via info@tijdvoorplezier.com. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Contact

TijdVoorPlezier
Heesterveld 37
5271 XM Sint-Michielsgestel
info@tijdvoorplezier.com
06-46238101

Gegevens

KvK: 82152020
BTW: NL003649534B19

Webwinkel Keurmerk
De waardering van tijdvoorplezier.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 78 reviews.