Skip to main content
Puzzel van de week

JVH: Tour de France

Jan van Haasteren - Tour de France

Jaarlijks terugkerend (puzzel)evenement

De Tour de France staat op het punt van beginnen. Ieder jaar zijn er miljoenen fans die heel veel plezier aan deze wielerwedstrijd beleven. Ik beleef al heel lang veel plezier aan de Jan van Haasteren puzzel Tour de France. Laat dat fietsen maar aan de professionals over. Deze professional weet ieder wiel op deze puzzel te leggen en komt als eerste over de finish!

Miljoen keer gelegd
Bijna alle puzzels die ik heb, leg ik vaker dan één keer. Er zijn uitzonderingen: deze puzzel heb ik ontelbare keren gelegd, wat ook wel te zien is aan de stukjes. Ik ben geen wielrenfan maar de dynamiek in deze puzzel spreekt mij wel aan, er gebeurt veel. Een Fransman hangend aan een helicopter, een urinerende wielrenner, beklimmingen en uiteraard valpartijen. Het is in deze puzzel dat ik voor het eerst Sinterklaas ontdekte, per ongeluk…

Nog meer Frankrijk
De Tour de France eindigt uiteraard op de Champs-Élysées in Parijs. Ravensburger heeft van deze stad een prachtige puzzel gemaakt; Parijs van bovenaf gezien. Het is een hele moeilijke puzzel van 1000 stukjes, een  uitdaging om te maken. Laat je niet afleiden door de Tour!

TijdVoorPlezier - Tour de France
TijdVoorPlezier - Tour de France
TijdVoorPlezier - Tour de France

Contact

TijdVoorPlezier
Heesterveld 37
5271 XM Sint-Michielsgestel
info@tijdvoorplezier.com
06-46238101

KvK: 82152020
BTW: NL003649534B19

De waardering van tijdvoorplezier.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 77 reviews.