Skip to main content

Jan van Haasteren - Texel

Alvast in de vakantiestemming

Zoonlief is deze week met school naar Terschelling. Ze hebben er niet het meest gunstige weer voor uitgekozen (het regent en waait aan één stuk door) maar ze zullen het er vast naar hun zin hebben. Tijdens de voorbereiding van de reis moest ik aan een Jan van Haasteren puzzel denken, de puzzel over waddeneiland Texel. Dus heb ik deze maar weer eens uit de kast getrokken.

Drukke maar gezellige plaat
Deze puzzel is getekend door Jan van Haasteren’s studiotekenaar Dick Heins. Het is een drukke plaat waarnaar je niet kunt stoppen met kijken. Wat is er toch veel te doen op Texel! Mijn focus gaat eerst naar de lucht met het parachute springende echtpaar. Dan komen de kerk en de gebouwen en vervolgens ga ik op zoek naar mijn favoriete personage; waar is Sinterklaas? Al snel zie ik hem samen met de Kerstman genieten op een terrasje. Als dat geen vakantiegevoel geeft dan weet ik het niet meer!

Nog meer vakantie
Heb je naast deze snelle puzzel meer stukjes nodig om alvast in de vakantiestemming te komen? Wat dacht je dan van deze Jan van Haasteren puzzel Kamperen in het bos? Deze legpuzzel biedt 2000 stukjes en veel tenten met leuke verhaaltjes. Een mooie uitdaging om bij weg te dromen!

TijdVoorPlezier - Texel
TijdVoorPlezier - Texel
TijdVoorPlezier - Texel

Contact

TijdVoorPlezier
Heesterveld 37
5271 XM Sint-Michielsgestel
info@tijdvoorplezier.com
06-46238101

Gegevens

KvK: 82152020
BTW: NL003649534B19

Webwinkel Keurmerk
De waardering van tijdvoorplezier.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 78 reviews.