Skip to main content
Puzzel van de week

JVH: Middeleeuwen

Jan van Haasteren - Middeleeuwen

Help!

Regelmatig word ik gevraagd om mee te helpen een puzzel af te maken. Omdat het niet wil vlotten met de lucht of omdat de puzzel te druk is. Ditmaal omdat de puzzel te groot was. 5000 stukjes met heel veel dezelfde soorten muur. Mijn puzzelhart gaat dan sneller kloppen, die uitdaging ga ik graag aan! Ik heb het over de Jan van Haasteren puzzel Middeleeuwen.

Rode en blauwe ridders
Wat een puzzel, 5000 stukjes met veel, heel veel stenen. Hoe te beginnen aan deze mooie puzzel? Ik begin nooit met de randjes. Nu dus ook niet. Nee, ik ben een kleuren-puzzelaar. Dus ben ik begonnen met de blauwe lucht en het groene landschap. Maar ja, toen waren pas zo’n 300 stukjes gelegd… Veel meer kleurenvlakken waren er niet. Dan maar elementen met dezelfde kleur; de ridders. Er zijn rode en blauwe ridders die op een komische manier met elkaar aan het vechten zijn. Eenmaal de ridders gelegd kwam er schot in de zaak. En toen…. ja, je moet er eens aan geloven… al de moed verzameld om aan de kasteelmuren te beginnen. Dat was nog niet zo eenvoudig. Maar het resultaat mag er zijn!

Minder stukjes muur
Een andere Jan van Haasteren puzzel Rariteitenkabinet biedt 3000 stukjes. Nog steeds veel muren, maar wel een stuk minder. Niettemin ook een zeer leuke uitdaging en mooie puzzel om te leggen. Wat gaat mijn volgende uitdaging zijn? Weer een puzzel op verzoek, Verenigd Europa, en weer een 5000 knaller. Nu al zin in!

TijdVoorPlezier - Middeleeuwen
TijdVoorPlezier - Middeleeuwen
TijdVoorPlezier - Middeleeuwen

Contact

TijdVoorPlezier
Heesterveld 37
5271 XM Sint-Michielsgestel
info@tijdvoorplezier.com
06-46238101

Gegevens

KvK: 82152020
BTW: NL003649534B19

Webwinkel Keurmerk
De waardering van tijdvoorplezier.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 78 reviews.