Skip to main content
Puzzel van de week

JVH: Dierentuin

Jan van Haasteren - Dierentuin

Chaos in de dierentuin

Soms wil je gewoon graag groots uitpakken. Met vrije dagen in het vooruitzicht moet het ook kunnen; een enorme puzzel op tafel. Dus hup, puzzelplaten leggen en beginnen maar. De puzzel waar het om gaat is de Jan van Haasteren puzzel Dierentuin. Deze legpuzzel van 5000 stukjes laat de chaos zien als de dieren iets te veel te zeggen hebben…

Iedereen rent… in een blauwe broek
Iedereen is wel eens in een dierentuin geweest, altijd leuk om dieren te kijken. Maar wat nu als er dieren ontsnappen en bijvoorbeeld zomaar achter de hopman aanrennen? Meteen de heel boel op stelten. Voor mij als puzzelaar is dit een geweldige puzzel om te leggen. Deze is dan ook al meerdere keren op tafel gekomen. En steevast begin ik met de linkerbovenhoek met het muziekkorps. Dan naar beneden, de kooien met de gorilla’s, bokken en giraffen. En dan de kleurvlakken van de olifant en de nijlpaarden. De uitdaging van deze puzzel? Naast het feit dat het 5000 stukjes zijn? Voor mij de vele blauwe broeken.

5000 stukjes uitdaging
Helaas is deze puzzel niet meer te koop, of wellicht wel tweedehands. Maar wil je ook een 5000 uitdaging? Wat dacht je dan van deze mooie Jan van Haasteren puzzel De Muziekwinkel? Op deze plaat bezoekt de Jan van Haasteren familie een winkel met gitaren in de gekste vormen, 20-delige drumstellen en hele fanfares, genoeg voor urenlang puzzelplezier!

TijdVoorPlezier - Dierentuin
TijdVoorPlezier - Dierentuin
TijdVoorPlezier - Dierentuin

Contact

TijdVoorPlezier
Heesterveld 37
5271 XM Sint-Michielsgestel
info@tijdvoorplezier.com
06-46238101

Gegevens

KvK: 82152020
BTW: NL003649534B19

Webwinkel Keurmerk
De waardering van tijdvoorplezier.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 78 reviews.