Skip to main content
Puzzel van de week

Super Mario

Super Mario

Kleurrijke superchallenge

Wist jij dat er een Mario Dag is? Ook wel geschreven als Mar10 Day? Ieder jaar op 10 maart kun je deze feestdag vieren door je te verkleden als Mario, een Mario-themafeest houden of gewoon Mario-spellen te spelen. Of deze kleurrijke challenge puzzel Super Mario leggen 🙂

Ontelbaar veel Mario’s
De uitdaging van deze puzzel zit hem natuurlijk in het vele rood van de achtergrond en blauw van de Mario poppetjes. Maar wanneer je begint met het redden van de verschillende Peach prinsesjes zijn de eerste contouren snel gelegd. Er zijn maar een paar Lougi’s en Yoshi’s te vinden dus dat zou stap 2 zijn. Tja, en dan zul je er toch echt aan moeten geloven… dan komen de tig Super Mariotjes. Echt een uitdaging dus voor veel puzzelplezier.

Nog meer superhelden uitdaging
Heb je naast deze kleurrijke puzzel meer uitdaging nodig? Ravensburger heeft ook een challenge puzzel gemaakt van onze held Batman. In deze legpuzzel van 1000 stukjes overheerst zwart, grijs en blauw maar kunnen de gekleurde letters een eerste houvast bieden. Genoeg uitdaging om je tanden in te zetten?

TijdVoorPlezier - Super Mario

Contact

TijdVoorPlezier
Heesterveld 37
5271 XM Sint-Michielsgestel
info@tijdvoorplezier.com
06-46238101

Gegevens

KvK: 82152020
BTW: NL003649534B19

Webwinkel Keurmerk
De waardering van tijdvoorplezier.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 78 reviews.