Skip to main content

Over mij

Altijd een puzzel op tafel

Wie is TijdVoorPlezier? Ik, Wilma van Dinther, ben een puzzelfreak. Al zolang ik me kan herinneren puzzel ik en beleef ik hier veel plezier aan. Het begon met landschappen leggen bij oma, waar ik steevast de verkeerde stukjes eerst verwijderde voordat we verder gingen (oma’s zicht ging achteruit). Een neef van oma gaf me mijn eerste eigen puzzel, een getekende komische puzzel van een autogarage. Deze heb ik honderdduidzend keer gelegd. Deze puzzel vond ik veel leuker om te leggen dan de landschappen van oma, ik ging dan ook op zoek naar zo’n zelfde soort puzzels. En voila, mijn Jan van Haasteren verslaving was geboren.

Puzzelen betekent voor mij ontspanning, lekker je hoofd leegmaken. Maar ik kan het ook zien als spel. Idioot misschien, maar om mezelf uit te dagen wil ik een puzzel ook wel eens rij voor rij maken. Of op zijn kop… Een puzzel zal ik dan ook nooit opplakken om aan de muur te hangen. Nee, een puzzel word door mij meer dan één keer gelegd. Het is dan ook fijn dat er puzzels van een zeer goede kwaliteit gemaakt worden.

Mijn hobby is uitgegroeid naar iets dat ik met anderen wil delen. Daarom verkoop ik in mijn webshop puzzels. Niet alleen van Jumbo maar ook onder andere Ravensburger en Clementoni zitten in het assortiment. Ik vind het leuk om de mooiste puzzels uit te zoeken en uit te proberen. Daarbij let ik op de kwaliteit van de stukjes, het stansen, de kleuren en uiteraard de tekening.

Er ligt dus bijna altijd wel een puzzel bij mij op tafel 🙂 Met welke puzzel ben jij nu bezig?

TijdVoorPlezier - Wilma van Dinther

Contact

TijdVoorPlezier
Heesterveld 37
5271 XM Sint-Michielsgestel
info@tijdvoorplezier.com
06-46238101

KvK: 82152020
BTW: NL003649534B19

De waardering van tijdvoorplezier.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 77 reviews.