Skip to main content
Puzzel van de week

Mickey Mouse

Mickey Mouse

Mickey in de spotlight

Deze week zet ik Micky Mouse in de spotlight. Zowel Jumbo als Ravensburger hebben puzzels van deze slimme muis uitgebracht. Bij mij op tafel ligt Epic Mickey. En als zoonlief komt kijken begrijp ik dat dit een afbeelding uit een game is die hij gespeeld heeft!

Het moeilijke voor het laatst bewaren
Het lijkt een moeilijke puzzel te zijn. Veel zwarte en paarse vlakken. Maar ik begin met Mickey, of nou ja, in ieder geval met de gele schoenen en rode broek. En als ik dan toch bezig ben met geel, zoek ik meteen de gele stukken boven Mickey uit. Daarna stel ik het moeilijke nog even uit en ga ik aan de slag met het witte/groene/blauwe water. En dan moet ik er toch aan geloven. Hoe ik dat aanpak? Ik maar rijtjes per vorm en dan is het toch echt kijken wat voor soort stukje je nodig hebt en 1 voor 1 proberen…

Nog meer Mickey Mouse
Naast deze Epic Mouse heeft Ravensburger ook Mickey vakantie uitgebracht. 1000 stukjes die je compleet in de vakantiesferen brengt. En Mini Mouse gaat mee! Of wat dacht je van deze Jumbo puzzel Mickey 90th Anniversary? Ook 1000 stukjes waarin Mickey écht in de spotlights staat voor zijn 90ste verjaardag. Allebei dus mooie puzzels om heerlijk de tijd mee door te komen!

TijdVoorPlezier - Mickey Mouse

Contact

TijdVoorPlezier
Heesterveld 37
5271 XM Sint-Michielsgestel
info@tijdvoorplezier.com
06-46238101

Gegevens

KvK: 82152020
BTW: NL003649534B19

Webwinkel Keurmerk
De waardering van tijdvoorplezier.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 78 reviews.