Skip to main content

Merken

Bij TijdVoorPlezier vinden wij het heerlijk om urenlang spelletjes te spelen of één of meerdere avonden ontspannen te puzzelen. De producten die we verkopen zijn met zorg uitgekozen. Wij geloven in kwaliteit boven kwantiteit.

Wij hebben onze favorieten. De spellen van 999 Games zijn van een mooie kwaliteit en altijd met een verrassende spelvorm. Jumbo levert altijd degelijke spellen die iedereen kent.

In puzzelvorm staat Jan van Haasteren al jarenlang bovenaan ons puzzellijstje. Deze puzzels, afkomstig van Jumbo, zijn gemaakt van goed karton van een prettige dikte waarmee je heerlijk puzzelt. Door het hoogwaardige materiaal gaat de puzzel lang en kun je hem dus vaak leggen. Ook de puzzels van Ravensburger kent deze uitstekende kwaliteit en kunnen wij zeker waarderen.

In deze webshop vind je nog meer merken, zoals Schmnidt, Falcon, Clementoni, Identity Games, en Goliath. Spellen en puzzels om urenlang plezier mee te hebben. Oftewel, puzzelen, spelletjes spelen of lezen, het is altijd Tijd voor Plezier!

Contact

TijdVoorPlezier
Heesterveld 37
5271 XM Sint-Michielsgestel
info@tijdvoorplezier.com
06-46238101

KvK: 82152020
BTW: NL003649534B19

De waardering van tijdvoorplezier.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 77 reviews.