Skip to main content
Blog

Liefde op het eerste gezicht

Spelletjes spelen op het Spellenspektakel

Na een 999-opleiding op kantoor werd ik, samen met een heleboel andere spelletjesfanaten, losgelaten bij winkels en beurzen om spelletjes te demonstreren. Zo ook op het Spellenspektakel (dit jaar op 6 en 7 november in Utrecht). Wat een beleving, ik mocht drie dagen lang spelletjes spelen. Heerlijk!

Machiavelli

Het spel dat me bij mijn eerste Spellenspektakel het meest is bijgebleven is Machiavelli. Destijds kwamen er steeds meer spellen in omloop waarbij je niet simpel op je beurt moest wachten voor jij weer aan zet was. Nee, er werden spellen ontwikkeld waarbij je je strategie op ieder moment moest veranderen. Machiavelli is ook zo’n dynamisch (kaart)spel dat nooit verveeld. Mijn spel is ondertussen bijna 20 jaar oud en wordt nog steeds regelmatig uit de kast gehaald.

Moordenaar, dief, koopman…

Wat Machiavelli nog meer leuk maakt is dat je iedere spelronde een ander karakter mag zijn. Ben je de ene ronde een slinkse dief of mysterieuze magiër, de volgende spelronde kun je scoren als koopman of bouwmeester. Voor iedere slimme stap is er een mooi karakter ontwikkeld. Stuk voor stuk karakters om voor te vallen. En gegarandeerd uren speelplezier!

999 Games maakt nog steeds mooie spellen en ik speel ze met veel plezier. We leven dus nog lang en gelukkig.

Contact

TijdVoorPlezier
Heesterveld 37
5271 XM Sint-Michielsgestel
info@tijdvoorplezier.com
06-46238101

Gegevens

KvK: 82152020
BTW: NL003649534B19

Webwinkel Keurmerk
De waardering van tijdvoorplezier.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 78 reviews.