Skip to main content
Puzzel van de week

Lady en de vagebond

Lady en de vagebond

Romantisch puzzelen

Het is bijna Valentijnsdag, de dag van de liefde. Naast de knuffels van onze dierbaren moeten wij bij TijdVoorPlezier dan meteen denken aan Lady en de Vagebond. Al was het alleen maar om dat romantische etentje van die twee. Lijkt ons een goede reden om deze Disney Lady and the Tramp puzzel te leggen.

Vrolijke plaat
Op deze mooie puzzel is uiteraard de legendarische scene met het bord spaghetti te zien. Op de achtergrond zijn Jock en Snuffel en twee straatmuzikanten afgebeeld. Ondanks dat de meeste mensen beginnen met de randjes, beginnen wij met lady. Wat een mooie hond is ze toch, echt een dame! En dan verder met Vagebond, de goeierd met zijn ondeugende streken. De rest van de puzzel is een en al vrolijkheid; puzzelen met een glimlach!

Disney Classis Collection
Niet alleen bij Lady en de Vagebond voel je de romantiek, bij Sneeuwwitje uiteraard ook! Ook hiervan heeft Ravensburger een mooie puzzel gemaakt: Disney Sneeuwwitje (1000 stukjes). Deze maakt ook deel uit van de Disney Classic Collection. Alle puzzels stellen een unieke afbeelding uit één van de klassieke Disney films voor. Genoeg dus om nog heerlijk bij weg te dromen.

TijdVoorPlezier - Lady en de vagebond
TijdVoorPlezier - Lady en de vagebond
TijdVoorPlezier - Lady en de vagebond

Contact

TijdVoorPlezier
Heesterveld 37
5271 XM Sint-Michielsgestel
info@tijdvoorplezier.com
06-46238101

Gegevens

KvK: 82152020
BTW: NL003649534B19

Webwinkel Keurmerk
De waardering van tijdvoorplezier.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 78 reviews.