Skip to main content
Puzzel van de week

JVH: Veldrijden

Jan van Haasteren - WK veldrijden

Fietsen zonder modder en zweten

De wereldkampioenschappen veldrijden 2022 worden gehouden op 29 en 30 januari in Fayetteville in de Amerikaanse staat Arkansas. TijdVoorPlezier vindt het heerlijk om te bewegen, te fietsen, maar is niet zo van het vies worden. Wat is er dan fijner dan om een legpuzzel te maken terwijl we met een schuin oog kijken naar het WK? Deze Jan van Haasteren puzzel WK Veldrijden van 1000 stukjes maakt dat mogelijk!

Banden, banden en nog eens banden
Zodra je de doos bekijkt breekt misschien de paniek uit. De hoeveelheid banden die getekend zijn! Wanneer je puzzelt door ieder stukje echt op de doos te zoeken, dan ben je wel even zoet. Als je puzzelt op kleurvlakken gaat het een stuk makkelijker. Maak je eerst de blauwe hemel en de gele frietkot? Of toch maar op zoek naar de leuke verhaaltjes met de Sint in wielrenbroek, de varkentjes in de blubber of de horen-zien-zwijgen aapjes?

Nog meer banden
Heb je naast deze puzzel niet genoeg banden gezien? In de Jan van Haasteren puzzel Grasmaaierrace vind je er nog meer. In deze komische plaat wordt door veel deelnemers op de meeste gekke machines een gooi naar eeuwige roem gedaan. Een leuke puzzel voor veel puzzelplezier!

TijdVoorPlezier - WK Veldrijden
TijdVoorPlezier - WK Veldrijden
TijdVoorPlezier - WK Veldrijden

Contact

TijdVoorPlezier
Heesterveld 37
5271 XM Sint-Michielsgestel
info@tijdvoorplezier.com
06-46238101

Gegevens

KvK: 82152020
BTW: NL003649534B19

Webwinkel Keurmerk
De waardering van tijdvoorplezier.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 78 reviews.