Skip to main content
Puzzel van de week

JVH: Tropisch zwemparadijs

Jan van Haasteren - Tropisch zwemparadijs

Lekker puzzelen in de voorjaarsvakantie?

Voor het noorden van Nederland begint dit weekend de voorjaarsvakantie. Tijd om lekker te puzzelen of om met het hele gezin het water in te plonzen. Buiten is het wellicht nog te koud, maar een binnenzwembad biedt net zoveel zwemplezier. Of toch puzzelen, bijvoorbeeld met deze oude Jan van Haasteren puzzel Tropisch zwemparadijs die zwemmen en puzzelen samenbrengt.

Waterpret ten top
Wanneer we starten met deze puzzel weten we eigenlijk niet waar te beginnen. Waar blauw bij de meeste puzzels lucht betekend, is er nu dus heel veel waterblauw. De kleine verhaaltjes van bijvoorbeeld de padvinders die hun hopman volgen, de Sinterklaas die met zijn niet gebruinde lijf zo wel door de mand valt of Tarzan op weg naar Jane schreeuwen om wie het eerst gelegd worden. Maar de blauwe glijbaan wint, eerst even een basis puzzelen!

Nog meer waterpret
Wil je naast het spetteren in het zwemparadijs lekker samen puzzelen? Wat dacht je dan van deze spetterende Jan van Haasteren puzzel Bomval bad van 1000 of Bomvol bad van 2000 stukjes. Hiermee kun je genieten van nog meer plezier met water. In dit geval een buitenzwembad maar dat mag de waterpret niet drukken!

TijdVoorPlezier - Tropisch zwemparadijs
TijdVoorPlezier - Tropisch zwemparadijs
TijdVoorPlezier - Tropisch zwemparadijs

Contact

TijdVoorPlezier
Heesterveld 37
5271 XM Sint-Michielsgestel
info@tijdvoorplezier.com
06-46238101

KvK: 82152020
BTW: NL003649534B19

De waardering van tijdvoorplezier.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 77 reviews.