Skip to main content
Puzzel van de week

JVH: Rendierrace

Jan van Haasteren - Rendier race

Lekker puzzelen in de winter

De winter is in aantocht. Voor heel veel mensen is dit hét puzzelseizoen van het jaar. Niet voor TijdVoorPlezier, wij puzzelen altijd… Maar het is natuurlijk wel leuk om een puzzel erbij te pakken die aansluit bij ons gevoel of bij onze wens. Want wat zou het leuk zijn als we dit jaar een witte Kerst krijgen. Waar het sowieso wit en koud zal zijn is op de Noordpool. Daar waar de Kerstman meedoet aan de rendierrace. De Jan van Haasteren puzzel Rendierrace van 500 stukjes brengt een glimlach op het gezicht tijdens het puzzelen!

Toch wint Sinterklaas
Wat deze legpuzzel helemaal tof maakt om te leggen is dat, ondanks de verwachtingen, de Kerstman niet kan winnen van Sinterklaas. De boef wordt zoals vanouds achterna gezeten door de in dit geval glijdende politie en het cliché dat een vrouw niet kan sturen wordt mooi verbeeld. Zo zijn er nog veel meer leuke kleine verhaaltjes waarmee je weer veel puzzelplezier kunt beleven.

Nog meer uitdaging
Heb je naast deze snelle puzzel meer stukjes nodig om te ontspannen in de wintermaanden? De Jan van Haasteren puzzel Zuidpoolexpeditie biedt 1000 stukjes en een hele stoet aan pinguïns. Een heuse pinguïnrace zou je dus kunnen zeggen. Genoeg stukjes om heerlijk de eerste sneeuwbuien door te komen!

TijdVoorPlezier - Rendierrace
TijdVoorPlezier - Rendierrace
TijdVoorPlezier - Rendierrace

Contact

TijdVoorPlezier
Heesterveld 37
5271 XM Sint-Michielsgestel
info@tijdvoorplezier.com
06-46238101

Gegevens

KvK: 82152020
BTW: NL003649534B19

Webwinkel Keurmerk
De waardering van tijdvoorplezier.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 78 reviews.