Skip to main content
Puzzel van de week

JVH: Popfestival

Jan van Haasteren - Popfestival

Volop gezelligheid en leuke muziek

Een popfestival in je achtertuin. Elk jaar kan ik genieten van Paaspop in Schijndel. Daar op het festival als bezoeker of vrijwilliger, of thuis in de tuin tot waar de muziek reikt. En zoals de naam al doet vermoeden vindt Paaspop plaats tijdens Pasen. Dit jaar zit ik tussen de voorbereidingen van de Paasbrunch aan de Jan van Haasteren puzzel Popfestival.

Overal haaien
Als echte Jan van Haasteren fan zoek ik als eerste de haaienvin. Maar wat schetst mijn verbazing? De populaire Shark Fin band treedt op. Dus haaien genoeg in de merchandise en op het podium. Ik hou daar van! Naar mijn andere favoriete Van Haasteren kenmerk moet ik langer zoeken. Waar is Sinterklaas? Die heeft zich verschanst in een kassahokje. En de boef? Ik geloof dat die wel in iedere puzzel vrij spel heeft. Zeker wanneer meneer agent altijd de verkeerde kant op kijkt…

Nog meer haaien
Ben je net als ik fan van de haaienvin? Wat dacht je dan van deze moeilijke puzzel Overal haaien? Het zijn maar 500 stukjes maar wel alleen maar haaien. En oh ja, ook het echtpaar in een bootje. Als dat geen mooie uitdaging voor de Paasdagen is!

TijdVoorPlezier - Popfestival
TijdVoorPlezier - Popfestival
TijdVoorPlezier - Popfestival

Contact

TijdVoorPlezier
Heesterveld 37
5271 XM Sint-Michielsgestel
info@tijdvoorplezier.com
06-46238101

KvK: 82152020
BTW: NL003649534B19

De waardering van tijdvoorplezier.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 77 reviews.