Skip to main content
Puzzel van de week

JVH: Motorbike race

Jan van Haasteren - Motorbike race

Voor de snelle puzzelaar

Komend weekend gaan ze in Assen weer fanatiek racen, oftewel TT Assen staat voor de deur. Dit deed me denken aan een oudere Jan van Haasteren puzzel, de Motorbike Race (1000 stukjes). En tot mijn stomme verbazing heb ik twee uitgaven van deze puzzel liggen. Ik kan dus even vooruit!

Waar is Sinterklaas?
Deze puzzel heb ik al lang en al vaak gelegd, ik plak nooit een puzzel op… Ik zoek Sinterklaas op, wetende dat hij in het publiek zit. Het is zoeken maar uiteindelijk vind ik hem in de rechter bovenhoek verstopt. Natuurlijk kan ik het uber-kenmerk van Jan van Haasteren snel vinden, de haai. Maar mijn andere favoriet, de boef zit niet in deze puzzel. Gelukkig hebben de politieagenten al wel hun opwachting gemaakt. Maar het allerleukst vind ik schoonmoeder, gezellig boodschappen doen en dan toch in een race terechtkomen!

Nog meer snelle puzzels
Heb je naast deze snelle puzzel meer stukjes nodig om te ontspannen? De Jan van Haasteren puzzel Formule 1 De Start biedt 1000 stukjes Formule 1 plezier. Of wat dacht je van de puzzel WK Veldrijden? Wederom 1000 stukjes om je op uit te leven!

TijdVoorPlezier Motorbike race
TijdVoorPlezier Motorbike race
TijdVoorPlezier Motorbike race

Contact

TijdVoorPlezier
Heesterveld 37
5271 XM Sint-Michielsgestel
info@tijdvoorplezier.com
06-46238101

Gegevens

KvK: 82152020
BTW: NL003649534B19

Webwinkel Keurmerk
De waardering van tijdvoorplezier.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 78 reviews.