Skip to main content
Puzzel van de week

JVH: Het Tuincentrum

Jan van Haasteren - Het tuincentrum

Puzzelen met groene vingers

Nog een paar weken voor de lente begint. Tijd om maar eens naar de tuin te gaan kijken. Bij TijdVoorPlezier hebben we geen groene vingers maar afgelopen weekend hebben we toch alvast nieuwe plantjes voor de tuin gekocht. Nee, geef ons maar een puzzel van Jan van Haasteren. We kunnen toch ook met hem naar Het tuincentrum?

Volop kabouters
Met deze legpuzzel kun je je lol op. Er zijn zoveel kleine verhaaltjes dat je niet meer weet waar je moet kijken. Wij gaan uiteraard eerst opzoek naar onze favorieten; Sinterklaas (we moesten nog goed zoeken), de boef die duidelijk op zoek is naar een verborgen schat en de haaienvin. Daarnaast vechten andere figuren om aandacht; de padvinders die een hut aan het bouwen zijn of bijvoorbeeld de slak die eindelijk een eigen rolletje heeft. Maar de winnaar is toch die stoute kabouter…

Nog meer groen
Heb je naast deze puzzel meer stukjes nodig om maar geen vieze vingers van het tuinieren te krijgen? De Jan van Haasteren puzzel Volkstuintjes van 1000 stukjes biedt nog veel meer tuinverhaaltjes. Genoeg stukjes om heerlijk te ontspannen!

TijdVoorPlezier - Het tuincentrum
TijdVoorPlezier - Het tuincentrum
TijdVoorPlezier - Het tuincentrum

Contact

TijdVoorPlezier
Heesterveld 37
5271 XM Sint-Michielsgestel
info@tijdvoorplezier.com
06-46238101

Gegevens

KvK: 82152020
BTW: NL003649534B19

Webwinkel Keurmerk
De waardering van tijdvoorplezier.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 78 reviews.