Skip to main content
Puzzel van de week

Disney Frozen

Disney - Frozen

Samen puzzelen in het weekend

Dit weekend zijn we veel voor de televisie te vinden. Lekker met het gezin op de bank Disney klassiekers kijken, zoals bijvoorbeeld Frozen. Maar niet alleen op de bank is het Frozen. Ook zitten we met zijn allen rondom de puzzeltafel de Ravensburger legpuzzel Anna, Else, Kristoff, Olaf en Sven te leggen. Even tijd met elkaar, en met deze leuke personages.

Blije sneeuwpop
Of je de film nu wel of niet kijkt, zodra je deze puzzel ziet, zie je alles weer zo voor je. En meteen hebben we het stemmetje van Olaf in ons hoofd. Of zingen we met volle borst Laat het los. Op deze puzzel zijn Elsa en Anna op het ijs aan het dansen, wordt Hans door Sven voortgetrokken en draait Olaf zijn eigen pirouetjes. Om vrolijk van te worden!

Nog meer Disney
Niet alleen kun je wegdromen bij Frozen maar kun je dat ook doen bij de klassieker Belle en het Beest. Ook hiervan heeft Ravensburger een mooie puzzel gemaakt: Disney Belle en het Beest (1000 stukjes). Deze maakt, naast Frozen, ook deel uit van de Disney Collector’s Edition. Alle puzzels stellen een unieke afbeelding uit één van de klassieke Disney films voor. Genoeg dus om dit weekend mee te vullen.

TijdVoorPlezier - Frozen
TijdVoorPlezier - Frozen
TijdVoorPlezier - Frozen

Contact

TijdVoorPlezier
Heesterveld 37
5271 XM Sint-Michielsgestel
info@tijdvoorplezier.com
06-46238101

Gegevens

KvK: 82152020
BTW: NL003649534B19

Webwinkel Keurmerk
De waardering van tijdvoorplezier.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 78 reviews.