Skip to main content
Puzzel van de week

JVH: De Bibliotheek

Jan van Haasteren - De Bibliotheek

In voorbereiding op de Nationale Voorleesdagen

Van 26 januari tot en met 5 februari vinden de Nationale Voorleesdagen plaats. De doelstelling van deze jaarlijkse campagne is het stimuleren van voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. Tijdens deze dagen organiseren basisscholen, bibliotheken, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven voorleesontbijten met lokale helden. Om alvast in de stemming te komen zijn wij begonnen met de legpuzzel De Bibliotheek van 1000 stukjes van Jan van Haasteren.

Waar is het grote boek van Sinterklaas?
In deze legpuzzel laat Jan van Haasteren zien dat je niet alleen boeken kunt lenen in de bibliotheek. Er gebeurt nog veel meer! Sinterklaas is zijn grote boek kwijt, een groep padvinders is met papieren vliegtuigjes in de weer en de boef verstopt zich grappig achter een krant voor de politie. En dan noemen we nog maar het topje van de ijsberg. Er is no zo veel meer plezier te beleven.

Nog meer uitdaging
Naast deze leuke puzzel van 1000 stukjes is De Bibliotheek ook in 2000 stukjes te verkrijgen. De verhaaltjes getekend door Jan van Haasteren komen dan nog meer tot zijn recht. Genoeg stukjes om dus nog langer te ontspannen van de onrust in de bibliotheek.

TijdVoorPlezier - De bibliotheek
TijdVoorPlezier - De bibliotheek
TijdVoorPlezier - De bibliotheek

Contact

TijdVoorPlezier
Heesterveld 37
5271 XM Sint-Michielsgestel
info@tijdvoorplezier.com
06-46238101

Gegevens

KvK: 82152020
BTW: NL003649534B19

Webwinkel Keurmerk
De waardering van tijdvoorplezier.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 78 reviews.