Skip to main content
Puzzel van de week

JVH: Darten

Jan van Haasteren - Darten

WK darten of NK puzzelen?

Van 15 december 2021 tot en met 3 januari 2022 vindt het PDC World Darts Championship plaats in Alexandra Palace te Londen. Tenminste, dat is de bedoeling maar Corona dreigt roet in het eten te gooien. Wij van TijdVoorPlezier houden wel van een spelletje, dus darten kijken doen we graag. En als we niet kunnen kijken, dan kunnen we er in ieder geval een puzzel van maken! Kom maar op dus met de legpuzzel Darts van Jan van Haasteren!

Wie gaat er winnen?
In Londen is Gerwyn Price de titelverdediger. Jan van Haasteren zou Jan van Haasteren niet zijn als hij een eigen held zou hebben. Dus Dart Vader moet natuurlijk meedoen! Onze favoriet Sinterklaas gaat in ieder geval niet winnen, hij is te druk met bier drinken… De boef doet niet eens een poging, ja een poging om niet gespot te worden door de politie. Uiteraard zijn er nog veel meer kleine verhaaltjes in deze puzzel, maar de Indiaan die aan lange-afstand-darts doet is zeker een mooie aanvulling.

WK, NK, als je maar kan puzzelen
Jan van Haasteren houdt net als ons wel van een spelletje. Hij heeft zelfs zijn eigen NK! Het NK Puzzelen. TijdVoorPlezier wil graag nog eens deel gaan nemen maar tot die tijd beginnen we hier gewoon aan De Jan van Haasteren puzzel NK Puzzelen van 1000 stukjes!

TijdVoorPlezier - Darts
TijdVoorPlezier - Darten
TijdVoorPlezier - Darts

Contact

TijdVoorPlezier
Heesterveld 37
5271 XM Sint-Michielsgestel
info@tijdvoorplezier.com
06-46238101

Gegevens

KvK: 82152020
BTW: NL003649534B19

Webwinkel Keurmerk
De waardering van tijdvoorplezier.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 78 reviews.