Skip to main content
Puzzel van de week

Close together

Close together

Te schattige puppies

Naast alle leuke Jan van Haasteren puzzels wil ik soms wel eens wat anders. Even een kleine maar toch leuke puzzel tussendoor. Deze Clementoni puzzel van twee schattige puppies van 500 stukjes is toch een plaatje om naar te kijken? Close together brengt een glimlach op het gezicht tijdens het puzzelen!

Zijn het beagles?
Waarom deze puzzel? Ik ben een echte fan van getekende puzzels. Puzzels met dieren zal ik niet snel leggen, maar voor baby-dieren ben ik wel te porren. Zeker voor deze puppies. Ik denk dat het beagles zijn, hondjes die ik zelf ook gehad heb. Van die eigenwijze doerakken die lekker ondeugend zijn. De puzzel wordt trouwens op dezelfde manier gelegd als ik altijd doe, kleurvlak voor kleurvlak waarbij ik het niet kan laten om bij die schattige puppie-ogen te beginnen…

Nog meer puppie-ogen
Heb je naast deze leuke puzzel meer stukjes nodig om te ontspannen? De Clementoni puzzel Labrador biedt ook 500 stukjes met een hele leuke puppie. Hier zit wel een uitdaging in het vele groen en bruin, maar dat mag de pret niet drukken!

TijdVoorPlezier - Close together
TijdVoorPlezier - Close together

Contact

TijdVoorPlezier
Heesterveld 37
5271 XM Sint-Michielsgestel
info@tijdvoorplezier.com
06-46238101

Gegevens

KvK: 82152020
BTW: NL003649534B19

Webwinkel Keurmerk
De waardering van tijdvoorplezier.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 78 reviews.